Categorie archief: Communicatie

Irritatie, het destructieve vuur

Irritatie, een van de meeste geaccepteerde negatieve emoties in de maatschappij. Irritatie is een echte kiem tot ziekte en het aantasten van onze fijnstoffelijke lichamen. Dit resulteert in het aantasten van het fysieke lichaam, waardoor klachten ontstaan.

“Na bezetenheid van irritatie blijft de poort lange tijd voor bezoekers uit de lagere sferen van bewustzijn, open. Iemand die via irritatie bezeten is geweest en daardoor de deur wijd heeft geopend, moet ter bescherming zorgvuldig worden geobserveerd. Het Hart is de beste bescherming tegen bezetenheid, maar we moeten er voor waken dat het hart niet in slaap valt.” uit Irritatie, het destructieve vuur van Torkom Saraydarian

Tarotlegging: Groei vanuit een stabiele situatie

Er is een stabiele en gegronde situatie bereikt. Er zijn nog onzekerheden. Wees gerust, deze geven slechts grenzen aan en grenzen zijn er om te verleggen. Bekijk iedere dag als een nieuwe dag. en nieuw begin is altijd voorhanden. Je zult groeien naar een beheersing van de situatie en een resultaat waar je trots op mag wezen. Je bent de diepte in geweest.

 

01.01.01 Numerologische Nieuwe Start

Dit jaar de start van een nieuwe Numerologische cyclus die  begon op 01.01.2017. 2017 is een  01 jaar  en luidt het begin van een nieuwe cyclus in. Numerologisch  is de waarde van 01.01.2017; 01.01.01.

Deze numerologische uitdrukking zal in deze getalswaarde de komende negen jaar niet meer plaatsvinden en luidt numerologische gezien een nieuwe cyclus binnen de gregoriaanse kalander aan. Op 10.10.2017 en 19.10.2017 en 28.10.2017, zal er nog een vanuit de 10 serie getalswaarde 01.01.01 uitkomen. 09.09.09 zal als afsluiting van….,  plaatst vinden op 27.09.2025. Er is dan wederom een cyclus van negen jaar afgesloten. De 1 staat voor eenheid, maar ook voor uniciteit, eigen identiteit en onafhankelijkheid. Hoe kunnen we eenheid bereiken en onze eigen identiteit behouden is de uitdaging van deze waarde. Wanneer je 1’nen bij elkaar op telt krijg je drie. Drie staat voor groei door de eigen kracht en gunstige omstandigheden. Op de 01.01.01 waarde groei ik door de eenheid vanuit eigen identiteit te zien. Zie op deze dag  je rol in het geheel door je eigen identiteit. Zie dat het spel tezamen zorgt voor de groei of stagnatie.

 

Meditatie: Lichtwezen

 

 

Welkom bij de meditatie met LucaSoluna

Ik ben een lichtwezen
In moeilijke tijden
Zoveel leugens waarmee ik ben opgegroeid
Zoveel onwaarheden te ontrafelen
Mijn eigen weg te vinden.
In de werkelijkheid blijf ik staan
In het licht van de duisternis
En de duisternis van het licht
In evenwicht
sta ik voor mezelf
In de wereld in en om me heen.
Deze hologram van energie
De hoogtes van de frequenties
De flow van de vibes
Een lichtwezen mag gewoon wezen
Gewoon laten zijn.
Een hart om te geven,
Laat het steen vrij zijn.
Een lichtwezen in een hologram van energie
Waar het goed voor is weet ik soms niet.
Zo lang ik de energie kan laten stromen
En de gevangschap van verdriet verlaat.
Kan ik mijn licht laten stralen in een wereld die soms zo donker lijkt te zijn.

Tarotlegging: keuzes die leiden naar een nieuw denken 01.10.2016

ik voel me goed en toch is er verdriet. Om dit verdriet te helen of helemaal op te lossen zal ik keuzes dienen te maken. Vanuit die keuzes zal een nieuwe manier van denken ontstaan. Door beter inzicht in het denken te krijgen wat het verdriet veroorzaakt ontstaat een inzicht in het eigen zelf. De beslissingen zullen onstuimig en rigoureus genomen dienen te worden, kunnen zich plosteling voordoen. Dat kan leiden tot eye-openers die mij met beide benen op de vloer brengen.