Maandelijks archief: november 2017

Irritatie, het destructieve vuur

Irritatie, een van de meeste geaccepteerde negatieve emoties in de maatschappij. Irritatie is een echte kiem tot ziekte en het aantasten van onze fijnstoffelijke lichamen. Dit resulteert in het aantasten van het fysieke lichaam, waardoor klachten ontstaan.

“Na bezetenheid van irritatie blijft de poort lange tijd voor bezoekers uit de lagere sferen van bewustzijn, open. Iemand die via irritatie bezeten is geweest en daardoor de deur wijd heeft geopend, moet ter bescherming zorgvuldig worden geobserveerd. Het Hart is de beste bescherming tegen bezetenheid, maar we moeten er voor waken dat het hart niet in slaap valt.” uit Irritatie, het destructieve vuur van Torkom Saraydarian

Tarotlegging: Groei vanuit een stabiele situatie

Er is een stabiele en gegronde situatie bereikt. Er zijn nog onzekerheden. Wees gerust, deze geven slechts grenzen aan en grenzen zijn er om te verleggen. Bekijk iedere dag als een nieuwe dag. en nieuw begin is altijd voorhanden. Je zult groeien naar een beheersing van de situatie en een resultaat waar je trots op mag wezen. Je bent de diepte in geweest.