Irritatie, het destructieve vuur

Irritatie, een van de meeste geaccepteerde negatieve emoties in de maatschappij. Irritatie is een echte kiem tot ziekte en het aantasten van onze fijnstoffelijke lichamen. Dit resulteert in het aantasten van het fysieke lichaam, waardoor klachten ontstaan.

“Na bezetenheid van irritatie blijft de poort lange tijd voor bezoekers uit de lagere sferen van bewustzijn, open. Iemand die via irritatie bezeten is geweest en daardoor de deur wijd heeft geopend, moet ter bescherming zorgvuldig worden geobserveerd. Het Hart is de beste bescherming tegen bezetenheid, maar we moeten er voor waken dat het hart niet in slaap valt.” uit Irritatie, het destructieve vuur van Torkom Saraydarian

Een gedachte over “Irritatie, het destructieve vuur

  1. Mogelijkheden in je repertoire te hebben om geen olie op het vuur te gooien, maar om jezelf en de ander juist tot bedaren te brengen, geeft je een veilig en zelfverzekerd gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *